GGT ve KÜ’de ki Gönüllü Öğrenciler ile Birlikte Haydardede İlkokulunda ki Renkli Etkinlik

GGT ve KÜ’de ki Gönüllü Öğrenciler ile Birlikte Haydardede İlkokulunda ki Renkli Etkinlik

Kırıkkale Üniversitesinin Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Cihat KARTAL başkanlığında, PODİUM müdürlüğü, Öğrenci Konseyi ve Genç Girişimciler Topluluğu’ndaki gönüllüler ile birlikte bu yıl Haydar Dede İlkokulu’nda bir faaliyet düzenlenmiştir.

Faaliyet kapsamında minik öğrencilere kış seti ile birlikte kırtasiye malzemeleri ve sportif araç/gereçler hediye edilmiş olup, okulun kısmi inşaat malzemeleri tedarik edilmiştir. Topluluk içindeki çocuk gelişim uzmanları tarafından, eğitsel nitelikte çeşitli oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Proje sorumlusu Dr.Öğr.Üyesi Cihat KARTAL, bu etkinliklerin her yıl gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirildiğini, amaçlarının Kırıkkale’de öğrenim gören öğrenciler ile Kırıkkale Üniversitesi arasındaki ilk bağlarını kurmak olduğunu, gelecek mesleki tercihlerinde bir vizyon oluşturmanın yanı sıra faaliyetlerini imkanlar doğrultusunda sürdürmeye devam edeceklerini açıklamıştır.

Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa YILMAZ emeği geçen herkese ve arkalarında her zaman büyük bir güç olarak gördüklerini aynı zamanda üniversiteyi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını, üniversitemizin değerli hocalarına teşekkürlerini sunmuştur.


Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Umut Mert ÖZKAN, böyle bir projeye katılmanın ve destek vermenin kendileri için bir onur olduğunu, proje kapsamında birçok fakülteden öğrencinin gönüllü olarak yer aldığını, her birinin fazlasıyla emek verdiğini ve yorulduklarını ifade etmiş olup, proje sonunda minik öğrencilerin yüzlerindeki gülümsemenin kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu ifade etmiştir.


Bir Cevap Yazın